Lo que pasa por Tolleric...

viernes, 23 de enero de 2009

Luchando contra la procesionaria

Hoy me levanto con una buena noticia: el ayuntamiento de Llucmajor ha decidido luchar firmemente contra la plaga de procesionaria que ataca nuestro municipio (además de muchos otros de las islas).
Al parecer, agentes forestales estan disparando a las bolsas de procesionaria de los pinos para destruirlas.
Eso si, acompañados de agentes de la policía local para poder avisar a los vecinos y que no nos asustemos.
A ver si se consigue reducir esta plaga que además de afectar a los pinos puede causar graves molestias a personas y animales.

2 comentarios:

Unknown dijo...

ja fa mes de 40 anys que el meu pare (guarda de caça) feia aquesta feina de tirar a ses bosses des pins. A part d´aquesta tasca tan necesaria el fred d´enguany fa que la procesionaria i altres plagues es morin de fred ja o diuen per ponent "año de nieves año de bienes"

dhiller dijo...

Hola Jaume...
abans de res perdona'm per haver tardat tant en publicar el teu comentari pero he tingut problemes tecnics els darrers dies.
Primer de tot, hi ha que reconeixer la feina de la gent que fa aquesta tasca i la de penjar les bosses per tal d'aturar una plaga que ens perillosa pels pins, pels humans i per altres animals. El que jo volia dir es que els darrers anys, l'ajuntament feia ben poca cosa per ella. De fet, jo mateix vaig telefonar una vegada per avisar de que els pins de la zona de darrera de les Villas de Regana i Tolleric estaven molt plens i me van dir que ells no feien res, que me poses en contacte amb la Conselleria, tot i ser un espai municipal. Esperem la recuperació d'aquesta tasca no quedi només amb l'acció d'enguany. I a veure si es veritat que el fred de Gener ajuda a esmorteir-la un poc.