Lo que pasa por Tolleric...

lunes, 17 de noviembre de 2008

Condena a Lluc Tomàs a tres años de cárcel por un delito malversación de caudales públicos

Una noticia de calado para nuestra urbanización y el resto del municipio, claro:
La Sección Segunda de la Audiencia Provincial de Palma ha emitido hoy una sentencia judicial en la que condena al alcalde de Llucmajor, Lluc Tomàs, a tres años de prisión e inhabilitación absoluta por tiempo de ocho años por un delito de malversación de caudales públicos, si bien le absuelve del resto de delitos que le acusó el Ministerio Fiscal.
Podeis encontrar mas info en: Diario de Mallorca

1 comentarios:

Unknown dijo...

ROBAR SURT A COMPTE.

Com a tota organització humana a un partit polític hi pot haver una ovella negre, ara be, la corrupció al PP no es un fet anecdòtic. Han fet de la malversació de diners públics, del amiguisme i del sobre damunt la taula la vertadera motivació per ocupar un càrrec públic.
Al PP governen descaradament a favor del gran capital i de les grans empreses a escala global i es permet a canvi l’enriquiment il•lícit a escala municipal i autonòmica. En Lluc Thomas pel seu càrrec al PP ha de fer o ha de deixar fer a altres persones unes actuacions que van en contra de un funcionament honrat i transparent de les institucions i que segurament no faria de manera particular.
Una persona guanya de terme mig 500.000 euros al llarg de la seva vida, 3 anys de presó que al no tenir antecedents no ha de complir i 8 anys sense poder presentar-se a les eleccions es un preu molt baix per guanyar allò que una persona honrada tarda tota la vida en tenir. Aquesta sentencia es un missatge clar de la justícia espanyola a tots aquells polítics del PP, del PSOE i de UM implicats en casos de corrupció “Robar surt a compte, en cas que t’agafin una condemna que no hauràs de complir i a gaudir de allò robat”.
Per cert, a partir d’ara dir lladre al batle ja no es un insult, es confirmar la sentencia de un jutge.


Jaume Garau president ERC-Llucmajor.